Om företaget

Ahlströms Tak AB är ett familjeföretag med två generationer inom takbranschen. Vi har lång erfarenhet och ett stort yrkeskunnande med många års erfarenhet av tak, tätskikt och takläggning av olika typer. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna med de främsta produkterna när det gäller tätskikt.

 

Företaget vänder sig till både privatpersoner och kommersiella kunder som byggföretag, fastighetsbolag etc. i Uppsala med omnejd. Företaget fakturerar enligt reglerna för ROT avdrag till privatpersoner.

 

Vi utför alla slags takarbeten från pappläggning, inbyggda membranisoleringar, takvård till plåt och diverse snickerier.

 

Vi genomför arbeten inom nybyggnad och ROT som entreprenör i egen regi eller som underentreprenör i förkommande fall. Vi utför även serviceuppdrag med läcksökning och reparationer.

 

Varje kund såväl som arbete är unik och varierar således i både form och volym. Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de arbeten vi utför.

 

Vi tror på god kommunikation med våra kunder, där kunden alltid är inkluderad i arbetet och kan påverka slutresultatet.
Vi utför uppdrag på såväl större fastigheter som mindre villors tak i Uppsala med omnejd.

 

Ahlströms Tak AB har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare. Våra takläggare har många års erfarenhet och är specialiserade på takläggning av bl.a.

  • Takpapp
  • Gummiduk (Resitrix)
  • Underlags täckning
  • Takvård
  • Tilläggsisoleringar

Inga tak, oavsett typ, blir bättre utförda än vad kunskapen och skickligheten hos den som gör jobbet når upp till. Materialvalet hjälper också till att påverka utgången av renoveringen.